Waarom wandel ik 1000 km voor Spieren voor Spieren?

Waarom ik mij inzet voor Spieren voor Spieren?

Helaas zijn er nog veel kinderen die een spierziekte hebben en waarvoor dit helemaal niet gewoon is! Wist u dat er meer dan 600 spierziekten zijn? Daarom ga ik mij inzetten om geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. Ieder kind verdient het om zijn spieren te kunnen gebruiken, net zoals ik. Spieren voor Spieren wil hieraan een bijdrage leveren. Uiteindelijk is hun én mijn missie om alle spierziekten de wereld uit te helpen.

Wat ga ik dan doen?

Ik ga mijn spieren gebruiken!! Ik ga namelijk van 11 juni t/m 14 juli 2018, dit zijn 34 dagen, bijna 1000 km wandelen vanuit Serfaus in Oostenrijk naar Nederland! Ik zal op zaterdag 14 juli 2018 aankomen in mijn geboorteplaats Nijmegen. In deze plaats heb ik dus mijn spieren voor het eerst gebruikt! Na 2 dagen rust zal ik op dinsdag 17 juli 2018 starten met de 4-daagse van Nijmegen en dit wordt mijn slotstuk van mijn actie!! Waarom zou u mijn actie sponsoren? Omdat u, net zoals ik, het heel normaal vindt om uw spieren te laten doen wat u wilt. Even naar buiten de hond uitlaten, even een lekker broodje smeren, even een pak melk pakken, even een klein boodschapje halen bij de winkel, even de vuilnis buiten zetten, even de post uit de brievenbus halen, even een korte pauzewandeling, nog even je tanden poetsen voor het slapen gaan, nog even………….. daarom dus!!!!!

Hartelijk dank voor uw steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.