4 juni 2017 De 2e A. van de Hoef Verzekeringen Pinksterwandeltocht

De 2e A. van de Hoef Verzekeringen Wandeltocht staat 1e pinksterdag op het programma. Na de leuke, mooie en lieve woorden van de deelnemers vorig jaar, was het niet moeilijk om te besluiten een 2e versie te organiseren. Het enige waar het dit jaar door diverse oorzaken aan ontbrak was de tijd om een tocht uit te zetten die minstens zo mooi zou zijn als in 2016. Uiteindelijk besloten om voor dit jaar maar dezelfde route te kiezen, per slot van rekening was het vorig jaar ook een succes.

Na wat aanmeldingen en afzeggingen op het laatste moment waren er dit jaar 20 deelnemers. En dat is toch 33% meer dan vorig jaar! En het leuke is dat de jongste deelneemster 12 jaar is (de laatste 13,5km meegelopen) en de oudste ruim 60!! Dus een mooie diversiteit.

Ik ga van mijn eigen tocht verder maar weinig vertellen dat laat ik voor deze keer aan anderen over. Ik vond het in ieder geval weer geslaagd. Het weer heeft natuurlijk goed meegeholpen, het was droog op 5 spatten na en de temperatuur van 20 graden was natuurlijk perfect. Wat ik wel kan zeggen is dat voor volgend jaar er een nieuwe route uitgezet zal worden en misschien wordt de afstand iets korter, tussen de 30 en 35 km. De tocht zal wel weer op 1e pinksterdag, 20 mei 2018, plaatsvinden. Tevens zal de opzet iets veranderen. Omdat ik volgend jaar van 11 juni tot en met 14 juli 2018 een tocht van 1000km voor het goede doel #SpierenvoorSpieren ga lopen, zal de pinkstertocht in het teken staan van dit goede doel. De startlocatie zal wellicht ook worden verplaatst zodat er dan meer personen kunnen inschrijven. Maar hier volgt begin volgend jaar meer informatie over.

Mijn dank gaat nog uit naar Michel Veldhuizen, die mij heeft geholpen met het uitzetten van de pijlen! En natuurlijk naar Roderick Van de Hoef en Romy Van Den Berg en mijn vrouw Lianne die bij de start en bij de wagenrusten voor de innerlijke mens zorgden.

Nog even een bericht voor de deelnemers van dit jaar; de inschrijfgelden van dit jaar zal ik ook volledig doneren aan Spieren voor Spieren.

De foto’s bij deze tocht: https://goo.gl/photos/Skhn1pewrRLZeojv9

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.