12 augustus 2018, 23 km verkenningstocht voor Pinksteren 2019

created by dji camera (zicht richting Amersfoort vanuit Woudenberg)

Sinds de 4-daagse heb ik 3 weken totaal geen wandeling meer gemaakt en moest het er toch weer eens van komen. En als ik dan toch aan het wandelen ben dan maar meteen het nuttige met het aangename verenigen. Ik ben namelijk alweer bezig met de routes aan het uit te stippelen voor Pinksteren 2019. Vandaag ben ik samen met met mijn buurman Michel de route van 23 km gaan verkennen.

Onderweg 1 bekend rustpunt, Theehuis Mon-Chouette in Leusden langs het Valleikanaal op ruim 10km. Maar ook een nieuwe, Theeschenkerij Eldorado in Woudenberg op 18 km. Het is een gevarieerde route met 8 km onverhard en 15 km verhard.

De route loopt vanuit de start richting Woudenberg en via een klompenpad en een stuk langs de voskuilerdijk naar het 1e rustpunt bij theehuis Monchoutte. Vanaf daar gaat deze route over de Grebbeliniedijk richting de Treek. Voordat de Treek wordt bereikt gaat het langs de Grift naar Woudenberg terug en langs de Golfbaan naar Maarsbergen. Vlak voor Woudenberg, op 18 km heb ik op een mooie stek nog een rustplek, Theeschenkerij Eldorado, gevonden.

Ik heb inmiddels ook een route van 31 en 41 km uitgestippeld. De 31 km zal als extra stuk ook de pyramide in Austerlitz aandoen. De 41 km gaat eerst nog verder richting Leusden en Amersfoort en dan door de bossen van de Treek via de pyramide van Austerlitz terug naar Maarsbergen waar de start en finish ligt bij La Place Maarsbergen.

Binnenkort zal ik ook de andere routes gaan verkennen. Als je mee wilt lopen stuur mij dan een bericht!

Bekijk HIER de video

Bekijk HIER alle foto’s

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.