7 april 2019, voorlopen 40 km route van de Pinkstertocht 2019

Nog ruim 2 maanden en dan is het Pinksteren. Dus de tijd begint te dringen dat ik mijn laatste route nog kan gaan verkennen en voorlopen. Aangezien er de komende tijd ook nog een aantal georganiseerde wandeltochten op het programma staan, moest ik wel ergens een datum prikken. En dit weekend werd er mooi weer verwacht dus samen met de andere “buur” gaan we vandaag de 40 km voorlopen. Ik weet dat er een aantal wandelaars die vorig jaar meewandelden met de Pinkstertocht nieuwsgierig zijn naar deze route. Ik heb een oproep gedaan op Facebook zodat er eventueel nog geïnteresseerden mee kunnen wandelen. Daarom zijn we ruim op tijd bij LaPlace, maar omdat er om 8.00u verder niemand was, gaan we vandaag met zijn 2-en op pad.

Eigenlijk moet ik natuurlijk helemaal niet teveel vertellen van deze route. Foto’s zeggen soms meer dan woorden. Dusss……. dan maar een paar foto’s. Wil je alles zien? Kom dan gewoon 9 juni vanaf 8.00u meelopen .

Beijk HIER alle foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.