Pinkstertocht

Elk jaar op 1e pinksterdag, organiseer ik een wandeltocht om hiermee aandacht vragen en geld inzamelen voor de stichting, Spieren voor Spieren.

De wandeltocht van 2019 is inmiddels zéér succesvol verlopen. In totaal deden er 202 wandelaars mee!! In totaal heeft dit met losse donaties een bedrag van € 1.700,- opgeleverd!! Fantastisch!! Daar komen nog de donaties van de rustpunten bij. Dat betekent dat het totale donatiebedrag de € 2.000,- ruim zal overstijgen!! Een schitterend bedrag dat kan worden besteed aan onderzoek maar ook om een kind met een spierziekte en zorgeloze dag te bezorgen.

Ecc4846a604ab354c44689aa2eefb40e5e20810e

OVER SPIEREN VOOR SPIEREN

Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte.Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting.

In 2019 zal deze tocht plaatsvinden op 1e pinksterdag, zondag 9 juni.

Startlocatie: La Place Maarsbergen, Woudenbergse weg 44, 3953 MH Maarsbergen. Afslag 22 aan de A12.

Afstanden en starttijden: 20, 30 en 40 km tussen 8.00 u en 10.00 u. 15 km tussen 9.00 u en 11.00 u.

Bereikbaarheid: La Place Maarsbergen ligt aan de A12 bij afslag 22 en is met de auto dus prima te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid. Maar natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer de startlocatie prima bereiken. De trein stopt op station Maarn. Vanaf het station rijdt een eigen busje naar en van de startlocatie 3 km verderop.

Kosten deelname tocht: € 8,-. Dit komt volledig ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren. De onkosten die wij maken worden gedekt door de sponsoren. Betalen contant ter plekke. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom!

Routes (klik op de afstand om de routes te bekijken):

15 km

20 km

30 km

40 km

Sponsoren:

A. van de Hoef Verzekeringen (Scherpenzeel), Joop van Voorthuizen Fietsen (Renswoude), La Place Maarsbergen, Theeschenkerij Eldorado(W’berg), Theehuis Monchoutte(Leusden), Pannenkoekenhuis “Bergzicht”, Imkerij Woudenberg “Het Kloosterhofje”, PLUS van Schaick Maarn, Wetbox (sanitair)

Uitzicht over de Grebbelinie