Excerpta Medica komt in de decembermaand in actie voor Spieren voor Spieren. De medewerkers van het bedrijf worden in de gelegenheid gesteld om de waarde van hun kerstpakket te doneren.

foto van Spieren voor Spieren.

De AZ-selectie neemt zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur deel aan de spinning marathon in Schagen. De opbrengsten voor dit sportevenement gaat naar Spieren voor Spieren. De geblesseerde speler Marko Vejinovic geeft om 10:00 uur het startschot.

foto van Spieren voor Spieren.

Aan het begin van de novembermaand hebben alle leerlingen van basisschool OBS De Zuidwester zich ingezet voor Spieren voor Spieren. Met hun sponsorloop hebben ze een prachtig bedrag van €1250,- opgehaald. Onze top-sportambassadeur Ron Vlaar, woonachtig in de buurt van Heiloo nam gisteren deze prachtige cheque in ontvangst.

foto van Spieren voor Spieren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief op www.spierenvoorspieren.nl

foto van Spieren voor Spieren.

Wist je dat de kleinste spier in ons lichaam de ‘Stapedius’ heet en een lengte heeft van net iets meer dan één milliliter? Dit spiertje zorgt ervoor dat je binnenoor optimaal wordt beschermd tegen trillingen.

foto van Spieren voor Spieren.