Sponsoring/Donateurs

Omdat wij een stichting zijn zijn wij volledig afhankelijk van Sponsoring en Donateurs om bijvoorbeeld de jaarlijkse Pinkstertocht mogelijk te maken. De donaties gaan voor 100% naar de stichting Spieren voor Spieren. Van de sponsorgelden zal in eerste instantie 50% gebruikt worden voor de organisatie van de tocht. De andere 50 % zal direct worden gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren. Als er na afsluiting van de tocht nog en positief saldo overblijft zal een gedeelte worden gereserveerd voor de vaste kosten van de stichting zoals de contributieafdracht aan het KWBN. De rest zal worden gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren.

Wij zijn momenteel de zakelijke sponsorpakketten aan het voorbereiden. Hierin komt uiteraard naar voren wat de tegenprestatie zal zijn van bijvoorbeeld de vermelding van de naam op Social Media zoals Facebook deze pagina maar wellicht ook een vermelding op een spandoek op de dag zelf. (Dat laatste zal voor 2020 waarschijnlijk aan de late kant zijn, gezien de planning.)

Uiteraard kunt u al contact met ons opnemen voor een donatie of zakelijke sponsoring via spierenaandewandel@gmail.com of bel mij op nummer 06-20644061. Wij zullen dan z.s.m. een passend pakket samenstellen waarin bijvoorbeeld uw zakelijke naam in de spotlight komt te staan

Rekeningnummer voor donaties en Sponsoring:

IBAN NL86 INGB 0009 4558 75 t.n.v. Stichting Spieren aan de Wandel.