Actie’s

Juni 2018

Feestje in het Park

Feestje in het Park, tijdens deze 2e editie op 2 juni 2018 in het park bij Huize Scherpenzeel zal ik samen met mijn familie zorg dragen voor de garderobe. De jassen zullen wij netjes ophangen en bewaken en de bijdrage die u ervoor over heeft gaat volledig naar het goede doel, Spieren voor Spieren. Als je kans wil maken op GRATIS kaarten, kun je HIER je e-mailadres achterlaten.

————————————————————————————————————————-

Mei 2018

Wandeltocht 30 en 20 km

1e pinksterdag 20 mei 2018 organiseer ik een wandeltocht van 20 en 30 km door de bossen en heuvels van Doorn/Maarn en omgeving. Onderweg 2 rusten op 10 en 19 km. De kosten zijn € 10,-. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel Spieren voor Spieren!! Je krijgt na afloop een leuk aandenken!!

Bij La Place is heerlijke koffie verkrijgbaar tegen gereduceerde prijs en is open vanaf 7.30 u. Na de tocht krijgt u korting op een menu bij La Place. Voor onderweg zorgt de Jumbo de Wit Scherpenzeel voor wat lekkers!!

Startlocatie: La Place Maarsbergen, Woudenbergseweg 44a, 3953 MH Maarsbergen.

Starttijd: 8.00u-8.30u

Als je mee wilt doen stuur mij dan een bericht of meld je HIER aan bij het evenement op Facebook

————————————————————————————————————————-

November 2017

De speculaaspoppen actie is een succes geworden! Er is een bedrag van € 1054,03 opgehaald voor Spieren voor Spieren!!! Klik op de link hieronder om naar de Facebook pagina te gaan van Spieren voor Spieren waar dit bericht is gedeeld!!

Speculaaspoppen Spieren voor Spieren