Dag 17, 3e rustdag

De 3e rustdag is aangebroken. En daarmee ben ik op de helft van mijn tocht aangekomen, dit is namelijk dag 17 van de in totaal 34 dagen dat ik onderweg ben. Even een kleine opsomming van wat feiten.

Ik heb inmiddels 463 km van de in totaal 967 km afgelegd. Daarvan is 1 dag, dag 3, volledig uitgevallen vanwege het onweer die dag. Dat was wel mijn “koninginnenetappe” naar het dak van mijn tocht. Maar helaas mocht het niet zo zijn. Jammer, maar het is niet anders.

Tot nu toe heb ik 4000 meter geklommen en 4500 meter gedaald. Dat zijn best wel getallen. In Nederland doe ik daar jaren over om zoiets te halen. Maar er gaan er nog zeker heel wat hoogte en dalende meters bijkomen!

In de eerste week heb ik 1 blaar gelopen maar die is inmiddels al weer verdwenen. Helaas is er op de rand van de oude blaar een heel klein nieuwe bijgekomen maar ik hoop dat die deze rustdag en de volgende reis/rustdag zal indrogen en hard genoeg zal zijn voor de volgende wandeldagen.

Ik heb inmiddels vele mensen ontmoet en leuke gesprekken gehad. En de leukste was toch wel de heer Dirk Pel. Wat een lieve man. Een heel stukje heeft hij nog met mij meegelopen. En hij heeft zelfs een mooie donatie gedaan!!

Mijn spieren houden zich ook goed dus de trainingen in de sportschool hebben hun werk goed gedaan. Voor deze dag laat ik het even hierbij en wil ik jullie in een video nog even kort wat hoogtepunten laten zien van mijn reis tot nu toe. Morgen nog een reis/rustdag naar Kaiserslautern en daarna een mooie etappe in het Pfalzer Wald met een tocht over de Pfalzer Hohenweg.

Er staan nog hele mooi dagen op het programma de komende ruim 2 weken. Blijf het volgen!

Bekijk HIER de Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.