1 december 2018, 20km sinterklaas wandeltocht Leusden

Als je tochten meerdere malen hebt gelopen, is het soms moeilijk om een nieuw verhaal te bedenken. En zeker om niet weer dezelfde foto’s te maken als de afgelopen jaren. Deze tocht in Leusden heb ik inmiddels een keer of 4 gelopen denk ik. Tja, dan moet je wat bedenken. Dus waarom dan niet de naam van de tocht eer aan doen? Zo gezegd, zo gedaan. 

Sint en Piet, nou ja, iets wat daar op lijkt!

Dus even snel wat spulletjes bij de HEMA gehaald en klaar is kees, euh, Sint en Piet! We lopen vandaag samen met Hetty.  We hebben inmiddels al heel wat kilometers samen gelopen. We weten dus wat we aan elkaar hebben. Je zou denken, ben je dan niet een keer uitgepraat als je zo vaak met elkaar gelopen hebt? Het antwoord is, nee. Er gebeurd altijd wel wat, dus we maken genoeg mee. 

Omdat de het opeens erg druk werd op mijn kantoor is deze blog niet verder bewerkt met tekst. Kijk maar naar de leuke video en alle foto’s. Aan het einde van de winter en in het voorjaar van 2019 zullen de wandelingen weer gaan intensiveren. Ook de voorbereidingen voor de Pinkstertocht zullen dan weer opgepakt worden.

Bekijk HIER de foto’s.

Bekijk HIER de video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.