Dag 0 (nul) 4-daagse 2017

Eindelijk is het dan zover, maandag 17 juli 2017. Ik mag mij gaan melden in Nijmegen om deel te gaan nemen aan mijn 7e 4-daagse. De eerste dag of eigenlijk dag 0, want we beginnen natuurlijk morgen pas te wandelen, is een dag van diverse gebeurtenissen. Ik ga mij eerst melden bij het startbureau om mijn inschrijving in te wisselen voor mijn startkaart voor dag 1.

 

 

 

 

 

 

Wendy, Patricia en ik.

Maar ik heb mij eerst gemeld bij de “barometer”. Daar wordt elke dag bijgehouden hoeveel personen er (nog) deelnemen aan de 4-daagse. Ik heb namelijk een afspraak met de dames van “Nijmeegse 4 daagse voor Brent”. Brent is een jonge jongen die lijdt aan Neuroblastoom. Neuroblastoom is een tumor van het zenuwstelsel en is de meest voorkomende buiten de schedel gelegen vaste tumor bij kinderen. Zij hebben een veiling gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen. Ik heb 2 knuffels in de veiling gewonnen en zo kunnen de dames Sandra Jurriëns en Yvonne weer 20 euro bijschrijven. Volgend jaar zal ik deze knuffels ook weer voor mijn goede doel Spieren voor Spieren gaan veilen.

Vandaag heb ik weer een hoop oude bekenden gezien. Het was heerlijk weer en een gezellige sfeer. Ook op mijn logeerplek deze week is het weer super gezellig. Ik twijfel er niet aan of de vrijwilligers zullen ons weer in de watten gaan leggen. Lekker koud drankje bij binnenkomst, heerlijk avondmaal, perfecte voetverzorging en massage. Ook ’s nachts staan ze voor ons paraat. Gebakken ei, en een giga buffet!!! Wat wil je nog meer. Nog een wonder dat er dit jaar toch nog maar amper 20 mensen vertoeven. Voor ons natuurlijk prima maar ze kunnen hier ook makkelijk 30 a 35 man aan. Wie weet volgend jaar als anderen dit verhaal lezen!!

Mijn verblijf de komende 4 dagen!!

Er zijn wel weer een aantal nieuwe gasten, dus als die het hier ook naar het zin hebben en volgend jaar weer lopen zal het wel goedkomen. Er is in ieder geval genoeg diversiteit. Ik heb al met een aantal van hen kennis kunnen maken en gezellig gekletst en natuurlijk mijn wandeltocht van 2018 gepromoot. Beetje reclame maken voor het goede doel!!

Vandaag is het altijd moeilijk om in het ritme te komen. De wekker staat in ieder geval ingesteld op 2.30u!!!!! De start is 4.00u en dan zal ik ook weer mijn wandelmaatjes Sander en Martijn na een jaar weer zien. We gaan er weer een gezellige week van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.